Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Novemberben: Országos Magyar Épületgépészek Napok 2023

2023-11-14

Szakmai találkozók, szakmai és sportrendezvények, értékes programok országszerte

Az OMÉN 2023 egész novembert átölelő programja nyitott, az Ön cége is gazdagíthatja saját rendezvényével, ötletével – az OMÉN kezdeményezői ehhez kommunikációs támogatást adnak.

November 1-én a tapolcai Széchenyi István Baptista Középiskola épületgépész tanműhelyében múzeumi sarok felavatásával megnyílt az Országos Magyar Épületgépészeti Napok rendezvénysorozata, amely december 1-ig tart.

A kezdeményezők és a programok létrejöttét segítők azt kérik az épületgépész kollégáktól – tanulóktól, mérnököktől, kereskedőktől, kivitelezőktől, gyártóktól –, hogy a novembert használják ki a szakmán belüli találkozások, szabadidős vagy sportprogramok, szakmai tapasztalatcserék, gyárlátogatások, tanfolyamok, szemináriumok és előadások szervezésére.

Idén is sor kerül a szakma kimagasló́ személyeinek és teljesítményeinek elismerésére: az OMÉN zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon ezúttal is átadják a szakma legrangosabb díjait, valamint az Év Emberei díjakat. A bál időpontja december 1, helyszíne ezúttal a Budapest Marriott Hotel lesz.

Az OMÉN Alapítvány és az OMÉN irányító́ testülete hírlevelekkel, programajánló honlappal, közösségi médiás hirdetésekkel biztosítja a programok, találkozók hatékony kommunikációját a szakma felé. A programokról az információk feltölthetők a talalkozzunk.hu honlapra, a feltöltés után a szervezőket megkeresik a további kommunikációs támogatás egyeztetése céljából.

További információk: talalkozzunk.hu