Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

TOSHIBA AIR-COND

Tökéletes egyensúly – új Toshiba MiNi-SMMS-e

TOSHIBA AIR-COND


Ismét bővül a Toshiba VRF termékcsalád: a 2015-ös év nagyon sikeres klímaszezonja és az innovatív SMMS-e rendszerrel elért nemzetközi sikerek után a Toshiba vállalat ismét bővíti termékkörét és bemutatja a legújabb MiNi Modular Multi System-e (MiNi-SMMS-e) VRF kültéri egységét. A Toshiba vállalat mottójának – MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK – megfelelően minden igényt kielégítő portfóliót nyújt!

Új 3 fázisú MiNi SMMS-e

A kemény műszaki tények és a legjobb hatékonysági értékek kedvelői igazán örülhetnek az új 3 fázisú MiNi SMMS-e rendszernek. A piacon leginkább sokoldalúságáról és megbízhatóságáról ismert, 3 fázisú elektromos csatlakozású rendszer 3 teljesítménymérettel bővül.

 

Kiváló hatásfok értékek

A jól bevált kétcsöves VRF technológia kompakt kültéri egységei ott rúgnak labdába, ahol a kültéri egység felállítási területének nagysága, a súly és az ár-érték arány döntő kritériumok. Ennek megfelelően ezek a készülékek kiválóan alkalmasak üzletekben, éttermekben, irodákban stb. való alkalmazásra. A kültéri egység kompakt mérete és az energiatakarékos inverter technológia ideális megoldássá teszik minden alkalmazásra. Az exkluzív TOSHIBA technológia és a kettős forgódugattyús kompresszor gondoskodik a csúcs hatékonysági értékekről, és energiahatékonyság szempontjából a legjobb eredményeket garantálják. Pontosan ehhez igazodik a három Mini teljesítménytartománya is: 12,1, 14,0 és 15,5 kW hűtőteljesítmény. A mondás szerinti habot a tortára azonban, mint mindig, a műszaki értékek teszik fel: akár 13 beltéri egység csatlakoztatható, a SCOP érték meghaladja a 7-et, az ESEER értékek 10 felettiek, ami a szakmában igazán figyelemfelkeltő!

Szélesebb alkalmazási tartomány: a kompresszor-kialakítás és
a rendszervezérlés kombinációjának köszönhetően a 3 fázisú
MiNi SMMS-e készülékek még szélesebb külső hőmérsékleti
tartományban alkalmazhatók. 

 

Rugalmasság

A Toshibánál az alapvető VRF előnyök: tökéletes rugalmasság, ami az elektromos csatlakozást valamint a csővezetékezést illeti, széles beltéri egység választék a gyakorlathoz igazodó teljesítményekben, sokoldalú vezérlési opciók, egyszerű tervezés a felhasználóbarát DesignAIRS szoftverrel.

 

További részletek lapunk 2016/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!