Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

35. HKVSZ Szervizkonferencia – kiváló program ideális helyszínen!

2019-12-18

Kettős jubileum

2019. november 20-22. között a patinás balatonfüredi Anna Grand Hotel töltötte be a nemes házigazda szerepét a hazai hűtő- és klímatechnikai szakma legrangosabb eseményén. Az elegáns helyszín kínálta lehetőségek, a környezet, és a kiszolgálási színvonal maximális volt, a szakmai program a jelenlévők véleménye szerint sok-sok korábbi évek programját múlta felül.

A konferencia során kettős jubileum töltötte be szerepét: a Szervizkonferenciák sorában idén volt a 35. állomása a rendezvénynek, továbbá az immáron 11. alkalommal megrendezésre kerülő Járműklíma Szakértői Tanácskozás szakmai társszervező Autószerelők Országos Egyesülete alapításának 20. évfordulóját ünnepelte! Ennek a kettős ünnepélyes alkalomnak szenteltetett a konferencia megnyitója: a két egyesület elnöke Várkonyi Nándor (HKVSZ) és Spindler Tibor (AOE) közös megnyitó köszöntővel üdvözölték a megjelenteket. Így a konferencia első napjának délelőttje közös plenáris jellegű volt, ahol bevezetésképpen szó esett az F-gáz rendelet 2020-tól bekövetkező szigorításairól és az erre adható alternatív megoldásokról, majd a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tartotta meg előadását az ide vonatkozó törvényi rendelkezések gyakorlati alkalmazásáról, és a Klímagáz Adatbázissal kapcsolatos felhasználói kérdésekről fórum-lehetőséget biztosítottak. 

A konferencia második napja „szokásos módon” a kiemelt szakmai nap volt. Délelőtt az ipari és kereskedelmi hűtésé volt a főszerep, délutánra a klíma- és légtechnika került. Összesen 17 szakmai előadás volt a szoros programban a jelzett témakörökben. Aki nem lehetett jelen a Szervizkonferencián, megnézheti az archívumból a programban szereplő előadásokat. 

 

További részletek lapunk 2019/12-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.