Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Célegyenesben a IV. Épületgépész Tervezői Konferencia szervezése

2019-08-30

 „Biztonság és kényelem”

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2019-ben már negyedik alkalommal rendezi meg az Épületgépész Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenben megfogalmazott területeket dolgozzuk fel, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előző évek tapasztalata alapján 500 tervező kolléga részvételére lehet számítani. 

A konferencia időpontja: 2019. szeptember 27. 9-17 óra

A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3-as és 4-es előadóterem és előtér, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

Örömmel jelenthetem, hogy konferenciánkra a gyártó-, forgalmazó- és kivitelező vállalkozások a korábbi éveket meghaladó számban jelentkeztek! Ott tartunk, hogy további jelentkezéseket elfogadni már nem áll módunkban!

Örök optimistaként a nagy létszámú szakmai találkozások fontosságában hiszek. Úgy tűnik, hogy ez az idei konferenciánkon is megvalósulhat.

A „látogató jegy” konstrukciót azért hoztuk létre, hogy olyan szakmagyakorlók számára is tudjuk biztosítani a részvételt, akik kötelező szakmai képzésen részt venni nem akarnak. Szeretnének viszont érdeklődni, partnerekkel beszélgetni, az előadásokba behallgatni, egy mozgalmas szakmai rendezvényen részt venni! 

Látogató jegyek korlátozott számban még elérhetők. 

Látogató vendégeink is teljes catering ellátásban részesülnek. Emellett bármelyik előadóteremben folyó előadásokba behallgathatnak, a nagy létszámban jelen lévő szakmai partner kiállítóval, illetve az épületgépészetben tevékenykedő kollégákkal kapcsolatokat építhetnek, meglévő kapcsolatokat megerősíthetnek.

 

További részletek lapunk 2019/7-8-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.