Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Kiváló olaj- és gázipari diplomamunka díjak

2019-08-30

Az 1992-ben alapított Szénhidrogénipari Mérnökképzésért Alapítvány Kuratóriuma kiemelkedő színvonalú szakdolgozatáért/diplomamunkájáért és a védés során tanúsított felkészültségének elismeréséül díjat adományozott hét végzős hallgatónak. A díjak ünnepélyes átadására 2019. június 28-án került sor a Miskolci Egyetem XX. előadótermében. A díjakat dr. Szunyog István, az Alapítvány Kuratóriumának tagja adta át. Az elismerő oklevélhez pénzjutalom is tartozik.

Az Alapítvány 2010-ben hozta létre diplomamunka díját az olaj- és gázipari tématerületeken készült, kiemelkedő szakmai teljesítményt bemutató dolgozatok megbecsülésére. A Miskolci Egyetem Kőolaj és Földgáz Intézetében 2019. június 11-én, 12-én, 13-án és 14-én megtartott Olaj- és gázmérnök szakos, illetve specializációs záróvizsgák eredményei alapján az Alapítvány Kuratóriuma az alábbi díjakat ítélte oda a frissen végzett mérnök hölgyeknek és uraknak:

A Szénhidrogénipari Mérnökképzésért Alapítvány Kuratóriuma kiemelkedő színvonalú szakdolgozatáért és a védés során tanúsított felkészültségének elismeréséül arany fokozatú szakdolgozat díjat adományozott Kovács Martin végzős BSc hallgatónak Kutak hozamegyenletének alakulása nagy áramlási sebességek esetén című dolgozatáért.

Ezüst fokozatú szakdolgozat díjat adományozott Bodnár Martin végzős BSc hallgatónak Speciális kútszerkezet hatása geotermikus kút hőmérsékletviszonyaira című dolgozatáért, és Kelemen Dániel végzős BSc hallgatónak Application of Decline Curve Analysis and General Material Balance on Gas Reservoirs GIIP Estimation című dolgozatáért.

 

További részletek lapunk 2019/7-8-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.