Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Műegyetemi Épületgépész Nap – BME, 2019. november 29.

2019-07-03

Az idei évben másodszor kerül megszervezésre az Országos Magyar Épületgépész Napok rendezvény sorozat 2019. november 25 – 29. között. Ebbe az eseménysorozatba illeszkedik az immár 23 éves múlttal rendelkező kiállítás és szakmai konferenciák története. Az elmúlt években változó helyszínek és tartalom mellett találkoztak az épületgépész társadalom szereplői, de mára egyértelműen Műegyetemi szervezésű lett a budapesti esemény, az elnevezése is erre utal:

Műegyetemi Épületgépész Nap.

 

Találkozunk?
Találkozzunk 2019-ben is!

A személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét. Jó érzés személyesen találkozni és megosztani egymással az év nagy sikereit, nehézségeit, tapasztalatokat, piaci információkat.

Erre kínál alkalmat a Műegyetemi Épületgépész Nap!

Idén 24. alkalommal, ezen belül a BME-n 12. éve kerül megrendezésre az évet lezáró nagy szakmai találkozó. A helyszín és a rendezők az évek során változtak, de pár éve kialakult egy stabil háttér, ami a megújulást és ezzel a további sikeres rendezvényeket garantálja.

Az esemény szervezője a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, amely a siker érdekében együtt dolgozik a BME GPK Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék (ÉPGET) munkatársaival.

A rendezvény időpontja: 2019. november 29.

A rendezvény helyszínei: BME E és D épületek, a kapcsolódó laboratóriumokkal.

 

További részletek lapunk 2019/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.