Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

VI. Környezetbarát Nap és I. Weishaupt Partner Nap

2019-07-03

Június 6-án immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Weishaupt Hőtechnikai Kft. szervezésében a Környezetbarát Napot. Az idei rendezvényre meghívást kaptak meglévő- és potenciális szerelő, installateur partnerek is, ezért az esemény egyben az I. Weishaupt Partner Nap is volt.

Az időpont választás idén is összefüggött a Nemzetközi Környezetvédelmi Nappal (június 5.), hogy a Weishaupt Partnerei is részesei legyenek hazánkban e nap kitüntetésének és egyben közös megünneplésének.

Rácz József, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője köszöntette a vendégeket. A rendezvény fővédnökségét idén az Agrárminisztérium Környezettechnológiai és Kármentesítési Főosztálya vállalta. A Minisztériumból dr. Szőgyényi-Kovács Szabolcs tisztelte meg az eseményt köszöntőjével. 

A műsorvezető – már tradicionálisan – Kovács Koko István volt, aki most is, mint minden évben, említést tett arról, hogy számára is kiemelt jelentőségű környezetünk védelme. 

A rendezvényen a vendégeknek lehetőségük volt kipróbálni az új AUDI E-Tron elektromos autót, amely külsejével és belsejével is elkápráztatta teszt-sofőrjeit. A másik tesztautó egy E-Golf volt, amely szintén nagy érdeklődést vonzott maga köré. Az autókat a Porsche Inter Auto Hungária Kft. biztosította. De nemcsak elektromos autókat lehetett kipróbálni, hanem az Accell Hunlad Kft. jóvoltából elektromos kerékpárokat is, amelyek közül volt olyan, amelynek maximális sebessége elérheti a 100 km/h-t.

A meghívott cégek részére a rendezvény lehetőséget adott kiállításra, előadásra és kapcsolatépítésre. Előadásaik, termékeik és szolgáltatásaik bemutatásával a résztvevők sok hasznos, szakmai információval gazdagodhattak. 

Versits Tamás, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. fűtési megoldások üzletágvezetője elsőként tájékoztatta a partnereket, vendégeket a Weishaupt új Partner Programjáról. Részletesen beszélt a közvetlen kiszolgálás és a nyomonkövetés előnyeiről, a projekt utánrendelésről és házhozszállításáról, a nyomtatott és elektronikus szakmai támogatást nyújtó kiadványokról, a Partner-Portál hozzáférésről, a professzionális alkatrész ellátásáról és a vevőszolgálatról.

 

További részletek lapunk 2019/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.