Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

IV. Épületgépész Tervezői Konferencia – „Biztonság és kényelem”

2019-05-31

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2019-ben már negyedik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében jelentős épületgépészeti rendszerek bemutatására, az üzemeltetési tapasztalatok elemzésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A konferencia időpontja: 2019. szeptember 27. 9-17 óra

A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3. előadóterem
                                        1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

A konferencián való részvétellel

• minden épületgépészeti jogosultsággal rendelkező kolléga teljesítheti az éves szakmai továbbképzési
   kötelezettségét

• de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

 

A konferenciára korlátozott számban várjuk még gyártó, forgalmazó és kivitelező vállalkozások jelentkezését, kiállítóként vagy hirdetőként van lehetőségük a bemutatkozásra.

Kérjük, hogy a kiállítóként vagy hirdetőként való részvételi szándékot a kitöltött és aláírt szándéknyilatkozat visszaküldésével jelezzék! (keresztes.anita@bpmk.hu)

Megtisztelő jelenlétükre feltétlenül számítunk!

A kiállítói és hirdető szándéknyilatkozat, valamint a szakmai továbbképzési jelentkezési lap letölthető a www.bpmk-oktatas.hu weboldalról.

 

A teljes híranyag lapunk 2019/5-ös számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.