Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Jubileumi HUNGAROTHERM 2019-ben!

2019-02-25

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, az otthonteremtés legnagyobb kiállítása, a CONSTRUMA csokor 2019-ben április 3-7. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő és az idén már 10. alkalommal sorra kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még erőteljesebb szakmai részvétel várható látogatói oldalról.

Az idén 10. alkalommal megrendezendő HUNGAROTHERM immáron 20 éve, kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket. Széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal, a hazai épületgépészet kiváló cégeinek bemutatásával a gépészmérnökök, az épületgépészet területeinek szakemberei számára kiemelkedő lehetőséget kínál a piaci kínálat áttekintésére, a trendek megismerésére. Szerves része a RENEO, a megújuló energiák tematikáját összefogó kiállítás, amelyet a szakma és a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődés övez.

A szakmai program végleges összeállítása még zajlik, de előzetesen az alábbiakra számíthatnak a látogatók:

Első napon (április 3.) a Budapest és Pest megyei Mérnöki Kamara által szervezett szakmai továbbképzésre kerül sor A tüzelőberendezések tervezett működésének feltételei a kéményáramkörben címmel. A mérnöki kamarai szakmai továbbképzésen csak előzetes kamarai regisztráció után lehet részt venni (www.bpmk-oktatas.hu).

Szintén az első napon tartják az Építőgépész Szakmai Napot – Építőgépek korszerű vezérlései és IT-megoldásai témakörben. A szervező az MMK Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozata. Az ÉVOSZ az első nap délutánjára szervez rangos konferenciát.

A második napon (április 4.) is lesz BPMK program, az építészeti tagozat szervezésében. Hagyományosan ekkor tartják a Rockwool konferenciát is. A Smart City konferencia keretében megvalósult hazai projekteket, megvalósítható technológiai megoldásokat mutatnak majd be.

 

További részletek lapunk 2019/1-2-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.