Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Beruházáslebonyolítói mesteriskola indul 2019 első negyedévében

2018-11-27

A beruházások hazánkban eddig nem tapasztalt méretű bővülése párosul a minőségi, gazdaságossági igények emelkedésével. Az új kihívások teljesítéséhez jelentős többlet tudásra van szükség. A cégek piaci versenyképességének elengedhetetlen feltétele, hogy e kimagasló tudással rendelkező beruházáslebonyolítókat foglalkoztassanak.

Ezt az igényt felismerve a Magyar Mérnöki Kamara – a vele együttműködő Magyar Építész Kamarával, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével, a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel, és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségével közösen – Mesteriskola elindítása mellett döntött.

A közreműködő partnerekkel közösen – az egyedülállóan széles körű szakmai ismeretekre és tapasztalatokra alapozva – 2019 első negyedévében elinduló mesteriskola célkitűzése, hogy magas színvonalú és a teljes beruházási folyamatokat áttekintő képzést indítson el.

További, aktuális információkat az érdeklődők a Kamara honlapján érnek el.
Az MMK tájékoztatása alapján

 

A teljes híranyag lapunk 2018/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.