Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Újra látogatható az Épületgépészeti Múzeum megújult állandó kiállítása

2018-11-27

Az Épületgépészeti Múzeum legnagyobb támogatója, a Kamleithner-Budapest Kft., a Helios Ventilátorgyár vezérképviselete idén májusban új telephelyre költözött, Nagytéténybe.

A Tétényliget utca 3. sz. alatti 3 szintes épület legfelső szintjét kapta meg a Múzeum. A területet még sem a Kft., sem a Múzeum nem lakta be teljesen, mégis úgy döntöttünk, hogy látogathatóvá tesszük a kiállítóteret.

A tényleges avatásra kb. 1 év múlva kerül sor, amikorra az úgynevezett látványraktárunk is elkészül.

Az újranyitási ünnepségre 2018. október 18-án, zárt körben került sor, amelyre csak az Épületgépészeti Oktatásért és Múzeumért Alapítvány és a MÉGMA, Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány kuratóriumának tagjai mellett az Épületgépészeti Múzeum Igazgatóságának tagjai kaptak meghívást.

A jó hangulatú, baráti rendezvényt követően szívesen várjuk a szakemberek, érdeklődők mellett főleg a középiskolás diákok látogatását.

Bejelentkezés a honlapunkon található elérhetőségünkön:
www.epuletgepeszetimuzeum.hu

Szakértői vezetést biztosítunk.

Honlapunkon keresztül továbbra is várjuk a jó ötleteket, kritikai észrevételeket, javaslatokat, adományokat és támogatásokat!

Dr. Chappon Miklós

 

A teljes híranyag lapunk 2018/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.