Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Találkozzunk 2018-ban is!

2018-09-25

Sajtótájékoztató keretében tájékoztatták a szaksajtó képviselőit a Magyar Épületgépészek Napja rendezvény továbbfejlődéséről és ennek eredményeképpen országos rendezvénnyé válásáról. A tájékoztatón kifejtette véleményét a rendezvényt szervező szakmai szervezetek: a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Épületgépészek Szövetsége és az MMK Épületgépészeti Tagozat vezetője, illetve képviselője.

A beköszöntőkben, amelyek egyébként a

www.talalkozzunk-muegyetem.hu

oldalon elérhetők, a szervezők hangsúlyozták, hogy az eltelt 22 sikeres év után új lehetőség nyílik meg a szakmai együttműködés rendszerében, hiszen vidéki helyszínek bekapcsolódásával kerül megrendezésre az Országos Magyar Épületgépész Napok, ami a találkozások, a szakmai információk átadásának még szélesebb lehetőségét nyitja meg. Lehetővé válik, hogy minden épületgépész, az oktatók, a tervezők, a kivitelezők, az épületgépészeti termékek gyártói és forgalmazói és az üzemeltetésben tevékenykedők is magukénak érezzék az ünnepet. A szervezők számítanak a jövő épületgépészeit képező középiskolák csatlakozására is.

A rendezvény november utolsó hetére esik, amikor országos rendezvények szervezésére kerül sor. A rendezvénysorozat utolsó két napján kerülnek sorra a műegyetemi rendezvények. Ekkor csütörtökön az Egyetem D és R épületében a diplomatervező és a PhD hallgatók munkáival találkoznak az érdeklődők. Újdonság, hogy ezen a napon is lesz szakmai továbbképzés, amelynek keretében tervezők munkáit ismerhetik meg a résztvevők.

 

További részletek lapunk 2018/9-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.