Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Kettős jubileumot ünnepeltünk a X. Országos Kéménykonferencián

2018-05-02

A március 22-23-án megrendezett, nemzetközi részvételű konferencia résztvevői kettős jubileumot ünnepelhettek: 25 évvel ezelőtt alapították meg a Kéményjobbítók Országos Szövetségét és az Országos Kéménykonferenciák sorában az idei már a 10. volt.

Dr. Chappon Miklós alapító elnök az idei konferencia programfüzetének elnöki köszöntőjében többek között a következőket írta az alapítás körülményeiről: 

„1998-at írtunk akkor, amikor a ’70-es évek nagy gázosítási programja után már jelentkeztek az akkor elkövetett hibák következményei. …A problémák száma és gyakorisága nőtt, miközben a lakosság nem tudott kiben bízni, kihez fordulni. … Ekkor döntött úgy az e területen dolgozó szakemberek csoportja, hogy alapít egy civil szervezetet. A Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ) tagsága egyetemi oktatókból, tervezőkből, kivitelezőkből és természetesen kéményseprőkből, valamint gázos szakemberekből állt össze. …”

 

További részletek lapunk 2018/4-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.