Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Számos programmal, újdonsággal készül a Construma

2018-03-29

A kiállítók és szervezők már gőzerővel készülnek az április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő eseményre. A kiállítás pavilonjai megteltek, a szakmai programok is összeálltak, március közepétől már működik a kiállítás honlapján a szakmai és konferenciaregisztráció is. A látogatókat már elektronikus töltő is várja a parkolóban!

Számos program várja a gépészeket, mérnököket az idei évben is, hisz az első három napot ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. 

Felhívjuk a konferenciára regisztrálók figyelmét, hogy 2018-ban a CONSTRUMA kiállítási csokorra illetve a konferenciákra történő online regisztrálást követően kedvezményes, 1500 Ft-os belépőjegy vásárlására jogosultak online előre vagy a regisztrálást követően kapott visszaigazolással a helyszínen a pénztárakban.

 

A szakmai program további részletei lapunk 2018/3-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.