Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Műszaki tájékoztató – Felületfűtés/-hűtés

2017-11-28

A REHAU Csoport mindig élen járt a technológia fejlesztésében és terjesztésében. Nem véletlen, hogy a REHAU már 2004-ben a legmagasabb szakmai szinten foglalta össze a termékeihez kapcsolódó tervezési, kivitelezési ismereteket.

Most itt a legújabb kiadvány, ami a Műszaki tájékoztató Felületfűtés/-hűtés címet viseli.

Az épületgépészet dinamikusan fejlődik, a Magyarországon és világszerte megvalósult létesítmények REHAU felületfűtési/-hűtési rendszereinek kiváló üzemi tapasztalati fontos visszaigazolások a termékfejlesztések során.

A kiadvány újdonságaiból ki kell emelni a világújdonságként megjelent RAUTHERM SPEED plus renova rendszert a tépőzáras fektetés összes előnyével! A padlófűtési fektető lemezen lévő lyukasztásnak köszönhetően az aljzatkiegyenlítő esztrich és a meglévő aljzat között közvetlen kötés jön létre, ami minimális beépítési magasságot tesz lehetővé. A korábbi kiadvány tárgyalta az épületszerkezet temperálást, most bővült a tartalom a felületközeli rendszerek részletes ismertetésével.

A 252 oldalas, rendkívül gyakorlatias „szakkönyv” számos diagrammal, képpel, gyakorlati és számítási példákkal vezet végig a felületfűtés/-hűtés tervezési és kivitelezési feladatain. A záró fejezet a kivitelezői átadás-átvételek nélkülözhetetlen mellékleteit, a vizsgálati jegyzőkönyveket mutatja be. Részletesen leírja a különböző vizsgálatok, próbák végrehajtásának menetét.

 

További részletek lapunk 2017/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.