Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Macskásy Oktató- és Bemutatóterem avatás

2017-04-28

Március 23-án ünnepélyesen megnyitották a Macskásy Oktató és Bemutatótermet a Helios ventilátorok magyarországi vezérképviseletét ellátó Kamleithner Budapest Épülettechnikai Kft. épületében.

Az ünnepségen dr. Chappon Miklós, az Épületgépészeti Múzeum igazgatója és Günther Müller úr, a Helios Ventilatoren GmbH tulajdonos ügyvezetője mondott beszédet, majd prof. em. dr. Bánhidi László mondta el ünnepi gondolatait. Ezt követően Chappon Ákos mondott ünnepi beszédet.

A résztvevők között ott volt Macskásy Csilla asszony, Macskásy Árpád unokahúga, Thorsten Kessler úr, a Helios Ventilatoren GmbH exportigazgatója, Barsiné Pataky Etelka asszony, a Magyar Mérnöki Kamara és Nagy Gyula, az Épületgépészeti Tagozat elnöke, valamint a Kamara és a BME számos neves személyisége.

A rendezvényen Simkó-Várnagy Mihály csellóművész előadását hallgathatták meg az ünnepség résztvevői. Az ünnepélyes teremavatást követően a vendégek megtekintették az Épületgépészeti Múzeum állandó kiállítását.

BL

 

A teljes híranyag lapunk 2017/4-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.