Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Visegrádi találkozások

2016-12-21

Kimagasló sikerrel került megrendezésre a 32. HKVSZ Szervizkonferencia a Thermal Hotel Visegrád helyszínen.

A résztvevők száma idén ismét meghaladta a 220 főt. Legnagyobb érdeklődésre természetesen a konferencia első napja számított, mivel akkor a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság képviseletében jöttek előadók. Az előadás közérthetően és igényes részletességgel tekintette át a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság feladatkörét és a követelményeknek való megfelelési rendszert a Klímagáz Adatbázisban. Szinte kivétel nélkül minden egyes résztvevő elégedetten nyugtázta a napot és választ kapott kérdéseire, sőt az eddig nem teljesen áttekinthető részletek is megvilágításra kerültek. Általános vélemény volt az, hogy „már csak ezért is érdemes volt eljönni a konferenciára!”.

A második napon a műszaki tartalomé volt a főszerep. A két legnagyobb témakör, az ipari- és kereskedelmi hűtés, telepített légkondicionáló és légtechnikai berendezések került feldolgozásra. Ezen a napon önálló programként kapott külön helyet a Járműklíma Szakértői Tanácskozás. Nagy érdeklődés és kellemes szakmai-baráti fórum zárta a JSZT délutáni programját. Szinte alig akart befejeződni a különteremben a szakmázás. Valóban nagyon sűrű volt a csütörtöki program, mivel délután 5-kor a résztvevők szinte közvetlenül az előadóteremből szálltak fel a transzfer-buszokra, hogy a közeli Salamon-toronyba érkezzenek, ahol látványos lovagi tornára került sor a derült koraesti órákban. A műsor után a Renaissance Étterembe fáklyás sétával vonultak le a vendégek, és bőséges királyi lakomában volt részük.

A konferencia pénteki záró napján is kifejezetten újszerű és érdekes előadásokra, gyakorlati témák bemutatására került sor.

A visegrádi Szervizkonferencia előadásai – a résztvevők véleményei alapján! – a korábbi évek programjához képest különösen színvonalasak, újszerűek, érdekfeszítők voltak. A Thermal Hotel Visegrád helyszín igazán exkluzív környezetet biztosított minden résztvevőnek. A szálloda személyzete mindent megtett a gördülékeny, zökkenőmentes helyszíni lebonyolításhoz, a szállodai szolgáltatások kiváló minőségűek voltak. A szervezők munkájával jól előkészített rendezvény végül forgatókönyv szerint, rutinszerűen valósult meg. 

A helyszín igazán ideális volt a szakmai-baráti-üzleti megbeszélésekhez, és a konferenciától elválaszthatatlan kiállítás is ideális környezetet kapott. Nem elhanyagolható az sem, hogy az időjárás is hozzájárult a jó hangulathoz: az évszaknak megfelelő hőmérséklethez ragyogó napsütés társult.

HKVSZ főtitkárság

 

A teljes híranyag lapunk 2016/12-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.